top of page

3 timers restorativ yoga workshop

Restorativ yoga er en yogaform, der har til hensigt at guide kroppen ind i stilhed. Mange af os lever i dag et højhastighedsliv med nervesystemet konstant i højeste alarmberedskab. I denne yogaform er hensigten at tillade kroppen at give slip og synke ned i en dyb tilstand af ro.

 

Når kroppens led og muskler understøttes, skabes der basis for afspænding og tryghed. Vi kan på den måde kommunikere aktivt med det parasympatiske nervesystem, der smelter spændinger, tillader kroppen at falde helt til ro og genopbygger den indefra.

Denne 3 timers workshop er bygget op af roligt sekvenserede og opbyggende yogastillinger, hvor kroppen hele tiden er støttet af tæpper, puder og andet udstyr, som tillader dig at give fuldstændig slip på alle spændinger Tilpasningen i stillingerne bliver tilrettelagt til den enkelte deltager i hver stilling for at minimere muskelspændinger og anspændthed.

Under workshoppen vil du modtage blide tryk rundt omkring på kroppen samt en afspændende ansigtsmassage sidst i timen.

Dette er en blid og meditativ workshop, som er passende for begyndere til avancerede udøvere.

Workshoppen koster 375 kr og udbydes som regel ca en gang om måneden. Hold øje på facebook og instagram for næste dato eller skrive mig en mail: Mejseknorr@hotmail.com

OBS: Ved undervisers sygdom/symptomer forsøges at findes enten en vikar, en erstatningsgang eller undervisningen forsøges at lægges online på et andet tidspunkt.

Ved generel nedlukning af samfundet eller andre restriktioner der ikke gør det muligt at mødes, tilbagebetales beløbet ikke, men undervisningen vil i så vidt muligt omfang forsøges at gennemføres online i stedet.

Ved afbud fra deltagers side grundet sygdom eller corona-symptomer tilbagebetales beløbet ikke, men man er velkommen til at give sin plads videre.

 

bottom of page