Uddannelse i restorativ yoga, selvomsorg og kvindevisdom med opstart februar 2022

Den feminine kraft er et kraftværk uden sammenligning, men i vores højhastighedssamfund er de fleste kvinder afskåret fra at mærke ind i den forbindelse til sig selv-til deres sande natur.

 

På denne selvudddannelse mødes vi igennem et år på 4 wekendreteas , hvor fokus er på at finde hjem til os selv. At træde ud af et liv i pres og ind i et liv fuld af nydelse og nærvær, af overskud i stedet for drænethed, at kunne åbne op for at modtage mere og turde blive set og styrket i din følelse af selvværd, så du kan leve udfra din kraft, dit kald og intuiton og bidrage med det smukke og inspirerende væsen du er, når du står i dig selv og lever det du i virkeligheden er her for.

Læs mere her: https://mejseknorr.wixsite.com/yogas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Kvinde kend din cyklus -et forløb over 4 måneder med fysisk fremmøde" Opstart juni 2021. (Forløbet er i gang, og tilmelding ikke længere mulig)

Dette er en langvarig drøm for mig og en invitation til dig om at træde ind i et liv i pagt med din cyklus, en invitation til at træde ind i din egen kraft og forbinde dig med den cykliske visdom, som din krop måned efter måned tilbyder dig at leve efter og som indeholder et kæmpe potentiale i forhold til at gøre livet så meget mere nydelsesfyldt, så meget mere i samklang med din krops naturlige rytme.

Dette er et lille eksklusivt forløb, der strækker sig over 4 måneder og kun er for en lille flok kvinder. Vi mødes fysisk fordelt over 5 dage i weekender og går i dybden med de forskellige faser i cyklus og hvordan du allerbedst kan ære din krop og din kvindevisdom og på den måde forbinde dig endnu dybere til dig selv og din egen indre sandhed.

Du vil lære at ”tracke” din cyklus og forstå hvilke mekanismer der er på spil i hver del, lære at lindre gener i forbindelse med cyklus, og i det hele taget lære, hvordan du bedst drager omsorg for din kvindekrop i de forskellige faser.

Forløbet væves sammen i et støttende kvindefællesskab, hvor vi i cirklen deler erfaringer og får ny viden i et trygt og nærende rum bundet sammen af teori, bevægelse der støtter din cyklus, dybdegående selvomsorgspraksisser der nærer det at være et cyklisk væsen, forløsende dans, afspændende restorative yogastillinger til hver af din cyklus årstider, kontakt til naturen mm.

Det hele med henblik på hvordan du kan integrere disse praksisser i dit liv, så du kan bruge dem som nøgler ind til et fuldt næret og meningsfyldt liv.

Imellem hver gang vil du modtage en video med en restorativ yogaøvelse og en selvomsorgspraksisk rettet mod en’ af de cykliske årstider, så du på den måde bliver støttet og holdt i hånden igennem ‪alle 5‬ måneder, og vil kunne stå stærkt i dit cykliske arbejde efterfølgende. Desuden vil du lære at praktisere cyklisk bevidsthed og tracke din cyklus imellem hver mødegang.

Undervisningen foregår hos mig på den gamle vandmølle i skoven på Sydfyn. Vi vil både være i mit stemningsfyldte kæmpe lotus telt med brændeovn og bløde skind på gulvet, samt i yogarummet og i skoven alt efter hvad vind og vejr tillader. Der vil være gang blive serveret urtete og enten lækre snacks, smoothies, noget varmt at drikke over bålet eller nærende ingefærshots.

Forløbet afsluttes med et helt særligt ritual og med sauna og vildmarksbad under stjernerne, såfremt restriktionerne tillader den slags udskejelser på det tidspunkt.

For at holde forløbet så intimt og nærværende som muligt, åbner jeg kun op for en ganske lille flok kvinder og tilmelding bliver derfor efter først til mølle.

Forløbet koster 3400 kr som er en intro pris, og det er muligt at betale i rater.

Datoerne er som følger:

Juni: ‪Lørdag den 5. juni kl 18.30-21.30‬

Søndag den6.juni ‪kl 10-14‬

August: Søndag ‪den 29.august‬ ‪kl 11-14‬

September: Lørdag ‪den 11.september‬ ‪kl 18.30‬ -ca. 21 og ‪søndag den 12. september kl 11-14‬

Skriv til mig, hvis du føler dig kaldet til at komme med på rejsen:

Mejseknorr@hotmail.com

165075274_2120781878058857_1724350359865