top of page

Hvad andre siger

"Mejses yogaundervisning er helt unik. Den har givet mig så meget mere selvaccept og ro. Jeg startede oprindeligt fordi jeg gerne ville være smidig og fandt hurtigt ud af at yoga arbejder på mange planer udover det fysiske. Det har været en gave og en følelse af at komme tilbage til mig selv, en oprindelig og naturlig del i mig, og samtidig en følelse af at være en del af noget større. Det er fantastisk at slå hovedet fra og komme ned i kroppen, og jeg har gennem undervisningen fået en masse redskaber jeg bruger i min dagligdag.
Mejse formår at skabe et helt unikt rum uden præstation og sammenligning. Her er der plads til alle, og med hendes naturlige væsen skaber hun en følelse af samhørighed.
At gå til yoga ved Mejse, er en ny måde at gå ind i verdenen på."

 

Ida Poulsgaard Rasmussen

"Yoga hos Mejse er som balsam for min sjæl!

En yogasession hos Mejse er for mig som en lang kropslig meditation.

Mejse er nærværende, opmærksom og meget præcis med sine instruktioner og vejledninger til de forskellige yogastillinger. Hun formår at skabe et rum hvor jeg bliver mindet om det jeg har glemt. Hvor jeg møder mig selv med omsorg og nærvær. Jeg kommer altid fra yogatimen med større ro, nærvær og overskud."

Helle Primdal

"Mejse er en utrolig dygtig yogalærer. Jeg kan godt lide måden timerne er opbygget på: Udover de forskellige fysiske øvelser giver Mejse os på holdet indblik i yogafilosofiens fantastiske verden gennem små fortællinger og forklaringer. På den måde bliver det praktiske og teoretiske i yogaen kombineret på en spændende og lærerig måde. Under hver eneste yogatime får jeg oplevelsen at jeg forener krop, sind og åndedræt og at de kan tale bedre sammen. Mejses begejstring og engagerede måde at være yogalærer på har en smittende effekt, det skaber god stemning på holdet. Det er en fornøjelse at deltage i timerne fra gang på gang."

Kata Ökrös

 

"For mig er Mejses yoga nærværende, intenst og styrkende. Mejse er rigtig god til at guide og hendes stemme er enormt behagelig - hun formår det svære for en småbørnsmor som mig: At bringe mig tilstede i rummet. Hendes yoga giver min krop og hoved styrke. Udover det, er den gode yoga undervisning for mig ikke kun det der sker den halvanden time i rummet, men det jeg tager med mig i dagene efter. Efter yoga med Mejse føler jeg mig stærkere, rankere og jeg er mere i kontakt med mig selv og mine bevægelser. Jeg mærker flere muskelgrupper og mit åndedrag og sind er roligere. Jeg har det bare bedre - og det eneste ærgerlige er blot, at jeg får lidt."

Sara Burgaard Christensen
 

"Mejse skaber et trygt og nærværende rum med plads til at være sig selv. Jeg føler mig altid i meget gode og kompetente hænder og meget lettet og opløftet i både sind og krop efter hver yogatime.

Mejse deler på naturligste vis ud af sin store viden om yogafilosofi, energier og anatomi, så det bliver både relevant og let fordøjeligt. Mejses yogatimer er meget autentiske, i det de altid tager udgangspunkt i et tema fra den østlige yogafilosofi. "

Tippe Andersen

"Jeg stornyder hver evig eneste yogatime med Mejse. Mejse er super god til at skabe et trygt og kærligt rum, hvor der er plads til både leg og fordybelse. 

Derudover oplever jeg altid en stor variation i øvelserne, som formår at få løsnet op i både min krop og for mit sind."

Freja Kathrine Bredal Justesen

Mejse skaber et meget trygt rum med den hyggelig stemning. En altid super velforberedt yogapraksis kombineret med indsigt i yogaens filosofi. Jeg bliver både styrket i min krop og bliver næret med positive anskuelser af livet og mig selv og får indsigt i tankerne bag øvelserne. 

Der er et fokus på stillinger der nedsætter stress og styrker kroppen til at holde til de belastninger, som det moderne liv byder en'; at sidde meget ved en computer og lignende.

Sophie Christensen

"Yoga hos Mejse er et frirum for mig med tid til ro for min krop og min sjæl. Mejse guider mig sikkert gennem øvelserne og jeg føler mig velledt og tryg. Stemningen er inderlig, varm og rar og jeg går  altid derfra dybt afslappet og opladet."

Anne-Mari Errebo

bottom of page